2020-11-09

Ligaens nummer ét mod de forsvarende mestre: Se eSuperliga-programmet i denne uge

Af Jacob Jørgensen

Tirsdag og onsdag i denne uge er der igen eSuperliga på programmet, og begge dage er der store opgør i vente. Onsdag byder bl.a. på topopgør, når nummer ét efter de to første runder, AaB, møder de forsvarende mestre fra Vejle i den første kamp.

Del artiel

Daramy og Kaufmann i FIFA-duel - se også her, hvordan du vinder en signeret FCK-trøje

Af Web

I videoen herover kan du se Mohamed Daramy og Mikkel Kaufmann i aktion på den virtulle grønsvær mod FCK's FIFA-hold bestående af de to professionelle FIFA-spillere Marcuzo og LordHjorth.

Del artiel

Sensationel eSuperliga-sejr: Underdog går hele vejen og vinder trofæet

Af Jacob Jørgensen

eSuperliga Finals leverer altid vanvittige øjeblikke, og sæson 6 var ingen undtagelse.

Del artiel

Så går det løs igen: eSuperliga sæson 6 starter i dag

Af Jacob Jørgensen

Danmarks bedste, og dermed også nogle af verdens bedste, FIFA-spillere skal i aktion senere i dag, når sæson 6 af eSuperligaen starter på TV3 Max og Viaplay.

Del artiel

ePremier League Finals - Følg den store FIFA-turnering på Viaplay

Præmiesummen til ePremier League Finals løber op i godt 350.000 danske kroner

Del artiel

Efter vild finaledag: FC København vinder eSuperligaen for anden gang

Af Ritzau

FCK-stjernen "Marcuzo" sørgede for en finalesejr over Lyngby i den femte sæson af eSuperligaen.

Del artiel

Tidligere mester med 0 point og storhold i problemer: Sådan sender vi eSuperliga i denne uge

Af Jacob Jørgensen

Næsten halvdelen af grundspillet i eSuperligaens sæson 5 er spillet, og der er flere store overraskelser at finde i tabellen indtil videre.

Del artiel

"HOLD NU K*** EN KAMP" - Højdramatisk afslutning i intens eSuperliga-kamp

Af Jacob Jørgensen

På papiret lignede det en rutinesejr for Brøndby-gutterne, da de tirsdag aften mødte Helsingør i eSuperligaen. Sidste sæson vandt Helsingør overraskende over de blågule, og denne gang blev det igen uhyre tæt. Kun ét mål afgjorde det, da TeamHajj fra Helsingør viste fremragende form og Fredberg blandt andet tabte sin første kamp i sæson 5. I de sidste sekunder var det endda lige ved, at resultatet ændrede sig helt.

Del artiel

2020-11-16

eSuperliga: "Der er ingen lette point mere" - her er ugens mange tætte kampe

Af Jacob Jørgensen

Allerede i de første to uger i sæson 5 af eSuperligaen har vi flere gange set de mindre hold slå favoritterne. Lyngbys Jesper "Pilm" Prang mener derfor, at langt flere kampe har en tendens til at blive tætte og mere uforudsigelige. Og netop mange af den slags tætte kampe venter i denne uge, tirsdag og onsdag, når det igen går løs i eSuperligaen.

Del artiel

FCK kollapser i eSuperligaen - kommentator: 'Den var så godt som afgjort'

Af Jacob Jørgensen

Det lignede på forhånd en rutineopgave for FCK, da de onsdag aften mødte SønderjyskE i eSuperligaen. Stjernen Marcuzo kom også hurtigt foran 3-0 og endte med en 4-2 sejr. Det var umiddelbart et godt resultat, men de to udebanemål, som SønderjyskE's Østergaard fik scoret, skulle vise sig at få en vital betydning i opgøret. Sønderjydernes rabeck, der har været vanvittigt godt spillende i det nye FIFA 21, vandt nemlig overraskende med 3-1 over den forsvarende mester LordHjorth. Dermed endte det med 3 point til SønderjyskE på reglen om udebanemål.

Del artiel

Topopgør i eSuperligaen: Underdogs fortsætter stimen og besejrer de forsvarende mestre

Af Jacob Jørgensen

AaB lå nummer ét i eSuperligaen efter de tre første runder. Alligevel måtte de betegnes som underdogs, da de onsdag aften mødte de forsvarende mestre fra Vejle i den første kamp i fjerde runde. Sidste sæsons MVP, Arrow, var kommet flyvende fra start i sæsonen, men blev slået af den uhyre talentfulde nye AaB-spiller, Roberts. I anden kamp cementerede AaB's Shoppen sejren med et 3-3 resultat over Skifter, der sidste sæson blev kåret som sæsonens gennembrud.

Del artiel

eSuperliga: FCK revancherer Superliga-nederlag med sejr over Midtjylland

Af Jacob Jørgensen

I weekenden vandt FC Midtjylland overbevisende med 4-0 over FCK i Superligaen. Tirsdag aften havde FCK så muligheden for at tage en lille revanche i eSuperligaen. Med en overbevisende præstation i kamp to sikrede LordHjorth de tre point til FCK med en 3-1 sejr over Hedegaard.

Del artiel

eSuperliga: Top mod bund - Brøndby dominerer FC Nordsjælland og topper ligaen

Af Jacob Jørgensen

Brøndbys Fredberg og Lillelys viste klassen, da de komfortabelt besejrede FC Nordsjællands Luka og JoeFromDenmark med henholdsvis 3-1 og 4-0 i eSuperligaen. Dermed har Brøndby max point efter tre runder, mens FCN ligger i bunden med 0 point og en målscorer på 4-22.

Del artiel

2020-11-09

"Jeg bliver rundtosset af at kigge på det" - Se de 5 bedste mål fra eSuperligaens første uge

Af Jacob Jørgensen

Det nye FIFA 21 gør det muligt at score på flere måder end i FIFA 20, og det fik vi heldigvis allerede at se i de to første spillerunder af den nye sæson 5 af eSuperligaen. FC Helsingørs Team Hajj scorede det bedste mål, hvor han på få sekunder demonstrerede lækkerier i verdensklasse.

Del artiel

2020-11-09

Tidligere FIFA-verdensmester om eSuperligaens første uge: Puha, den skal vi ikke snakke om

Af Jacob Jørgensen

eSuperligaens sæson 5 blev skudt i gang i sidste uge, og allerede i de to første spillerunder så vi de første store overraskelser. SønderjyskE vandt bl.a. over Randers og den tidligere verdensmester Mohamad "Bacha" Al-Bacha. AaB ligger på førstepladsen, mens FC Nordsjælland indtager sidstepladsen med en målscorer på -12 efter de to første runder.

Del artiel

Ups, din browser er for gammel og understøttes ikke af tv3sport.dk

Du skal opgradere din browser for at sikre, at alt fungerer som det skal.

Vi understøtter altid nyeste udgave af disse browsere:

Chrome

By Google

Safari

By Apple

Firefox

By Mozilla

Edge

By Microsoft